Trouwambtenaar

Trouwen is verbinden

Gefeliciteerd met jullie trouwplannen!

Voor mij betekent trouwen dat je aan elkaar en aan je familie en vrienden belooft dat je samen je leven gaat delen en met elkaar oud wilt worden. Een huwelijksceremonie is het feestelijke moment om dit officieel te bezegelen. Uiteraard moet dit voor jullie een fantastische belevenis worden. Met mijn kennis en ervaring sta ik daarvoor garant.

Willem van Boekel - Trouwambtenaar

Beter en leuker

Vaak woonde ik als gast een huwelijk bij en dacht ik bij mezelf: ‘Dit kan beter en leuker.’ Daarom heb ik ervoor gekozen om zelf trouwambtenaar te worden. Ik ben een ervaren spreker die weet hoe een ceremonie te leiden. Ik ben serieus en zeer betrokken, waardoor er intimiteit kan ontstaan. Maar ik weet ook een losse sfeer te creëren en af en toe voor een daverende bulderlach te zorgen.

Willem van Boekel - Trouwambtenaar

Onvergetelijke ceremonie

Als aanstaand bruidspaar kunnen jullie er vanuit gaan dat ik alles zal doen wat in mijn vermogen ligt om van jullie huwelijksceremonie een geslaagde en onvergetelijke ervaring te maken. Dat doe ik op de eerste plaats door de ceremonie helemaal volgens jullie wensen samen te stellen. Het is jullie dag, dus ben ik als trouwambtenaar dienstbaar aan jullie wensen en verlangens. Alles kan en niets is te gek. Dat doe ik ook door in het voorgesprek veel aan jullie te vragen. Uiteraard wil ik alles weten over hoe jullie elkaar ontmoet hebben, waar het was en wie erbij betrokken waren. Ik ben nieuwsgierig naar hoe en wanneer jullie een stel werden, gingen samenwonen, en besloten te trouwen. Vervolgens schrijf ik jullie unieke verhaal. Op de huwelijksdag zelf zal ik jullie dat tijdens de ceremonie persoonlijk, hartverwarmend, en met een gepaste hoeveelheid humor vertellen.

Willem van Boekel - Trouwambtenaar
Willem van Boekel - Trouwambtenaar
Willem van Boekel - Huwelijk
Willem van Boekel - Trouwambtenaar

Zullen we kennismaken?

Mij inhuren voor het voltrekken van de ceremonie? Neem vrijblijvend contact met me op via mail: info@wilemvanboekel.nl of telefonisch: 06-29348889. Ik vertel jullie dan graag meer over hoe ik te werk ga en wat ik voor jullie kan betekenen.

Wat bruidsparen over mij zeggen

Wennie Duvalois en Jasper Leemkuil
6 mei 2017

“Willem van Boekel is de perfecte trouwambtenaar! Ik had de eer dat hij mij met Jasper wilde trouwen op 6 mei 2017 in Meteren. Na slechts 1 kennismakingsgesprek had Willem een super goede speech in elkaar gezet waar wij zelf, maar ook al onze gasten, vol lof over waren! Zo persoonlijk en geheel kloppend op een humoristische manier gebracht. Verrassend dat ook de opmerkingen die terloops na het ‘intakegesprek’ aan de orde kwamen, gebruikt werden in zijn verhaal. Naast een ervaren spreker dus ook een perfecte luisteraar! Willem, je had ons geen mooiere trouwdag kunnen bezorgen, dankjewel daarvoor! Voor jou hoop ik dat je nog vele huwelijken mag sluiten die net zo geweldig zijn als de onze!”

Junissa Faassen en Roland Bal
23 augustus 2017

“Twee maanden geleden hebben we op Heerlijkheid Mariënwaerdt genoten van een prachtige dag waarin Willem van Boekel een belangrijke rol heeft gespeeld. Niet alleen om ons ‘te trouwen’ maar vooral om een verhaal te vertellen dat heel erg aansloot bij ons. Geestig, liefdevol, een tikkeltje genant, de ugly truth, maar echt ons verhaal! We zijn hem daar enorm dankbaar voor! We hebben van onze gasten veel complimenten over hem gehad. We kregen reacties van mensen die een traan hebben gelaten en dat normaal gesproken niet doen. Maar ook hoe bijzonder het was dat een ‘ambtenaar’ zo’n verhaal vertelde.”

Elise Winkel en Tijmen Pesselse
17 Juni 2017

“Voor ons huwelijk op de Mariënwaerdt in Beesd waren wij op zoek naar de juiste trouwambtenaar. Voor ons sprong het introductiefilmpje van Willem van Boekel er direct bovenuit. Wij waren dan ook blij dat onze eerste keuze werd toegewezen! Om het e.e.a. voor te bereiden spraken we af in een kroeg in Culemborg. Wij wisten natuurlijk niet wat we precies moesten verwachten maar twee koffie en twee bier verder stond ons verhaal op papier! Op de dag zelf leidde Willem de ceremonie voortreffelijk. Hij verstaat duidelijk de kunst van het presenteren en maakte er echt een leuk en persoonlijk verhaal van. We hebben er met zijn allen goed om kunnen lachen, nooit werd het verhaal langdradig of standaard. Zeer zeker aan te bevelen dus.”