Debatleider

In dienst van de discussie

Het leiden van een debat is een vaardigheid waarover niet iedereen beschikt. Om een debat goed te laten verlopen is de inbreng van de debatleider van grote waarde. De debatleider kan de discussie onderbreken of juist nieuwe standpunten aandragen waarmee de discussie verder uitgediept wordt.

Willem van Boekel - Debatleider 3
Willem van Boekel - Debatleider Inspiratiedag

Helderheid en prikkelen

Als debatleider zorg ik voor een eerlijk verloop, zodat iedereen aan het woord kan komen. Dat leidt tot een leerzaam en evenwichtig debat waar het publiek met plezier naar zal luisteren. Als debatleider sta ik natuurlijk in dienst van de te voeren discussie. Ik ben ervoor verantwoordelijk dat alle standpunten en meningen duidelijk naar voren komen. Het is een kwaliteit van mij als coach om optimale helderheid in het gesprek te verschaffen, zowel voor de toehoorders als degenen die debatteren. Mijn opmerkzaamheid en vermogen om anderen te prikkelen zorgen ervoor dat het debat levendig en energiek blijft.

Zullen we kennismaken?

Wil je vrijblijvend een keer sparren over wat ik kan betekenen voor jouw bijeenkomst? Neem contact op via mail: info@willemvanboekel.nl of telefonisch: 06-29348889.

Dit is wat enthousiaste klanten over mij zeggen

Sarah Stiphout – Communicatieadviseur @ GBLT

“Op zoek naar een professionele, humoristische verbinder voor jouw evenement? Bel Willem, dan ben je verzekerd!”

Jacqueline Huisman – Adviseur @ Jacqueline Huisman.nl

“Willem van Boekel is debatleider geweest op het symposium dat ik heb georganiseerd. Het was een feest om met Willem samen te werken. Hij was geïnteresseerd in het onderwerp, had zich goed voorbereid en was ook communicatief in het proces vooraf. Tijdens het symposium leidde hij de discussie erg goed en bracht hij lucht en humor mee. Wij kijken terug op een zéér geslaagd symposium, mede door de inzet van Willem. Naast een kundige gespreksleider, heb ik Willem ook ervaren als een fijn mens.”

Ine Jansma – Organisatiemanager @ Juffrouw Jansma

“Willem draagt een bijeenkomst. Hij weet wanneer hij zijn talenten moet inzetten. Wanneer humor gepast is, wanneer hij strenger moet zijn, wanneer charme goed werkt. Daardoor loopt een evenement vloeiend. Willem krijgt een groep los, voelt goed aan wat past en nodig is. De gasten gingen weg met een goed gevoel en een vrolijk gezicht. Ik ben fan van Willem!”