Coaching

Ondersteuning

Een coach kan jou ondersteunen in het behalen van je doelen op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Door tijdens de coaching samen inzichtelijk te maken waar je nu staat, merk je dat je bepaalde ingesleten gewoontes hebt gecreëerd die jou nu belemmeren om je doelen te behalen. Wanneer je je hier bewust van wordt, kun je andere keuzes maken. Dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Het kost behoorlijk veel tijd en aandacht om jezelf nieuwe gewoontes en een nieuwe manier van denken aan te leren. Daarom plan ik altijd een traject met je in van 4 tot 6 coachingsessies waarin we samen naar jouw gewenste eindresultaat toewerken.

Willem van Boekel - Coaching
Willem van Boekel - Coaching

Toewijding

Als ik jou begeleid bij een coachingsvraag, ben ik volledig toegewijd. In de gesprekken met jou ben ik persoonlijk, scherp en doortastend. Afhankelijk van wat er speelt, kan ik verschillende methodes en oefeningen inzetten. Tussen de sessies door geef ik je ook oefeningen mee die je in de praktijk kunt toepassen. De personen die ik al heb mogen coachen, gaven mij terug dat ik hen op een vanzelfsprekende en natuurlijke manier heb begeleid:

Zullen we kennismaken?

Wil jij ook ervaren wat de kracht is van mijn coaching? Neem vrijblijvend contact met me op via mail: info@willemvanboekel.nl of telefonisch:  06-29348889.

Wat enthousiaste klanten over me zeggen

Mark Evenhuis – Regiomanager @ Gamma/Intergamma

“Willem heeft als coach mij zeer goed geholpen om te kijken naar mijn eigen rol in voorkomende situaties. Hij geeft heldere en eerlijke feedback waar ik echt wat aan gehad heb. Waardevol traject waar ik met plezier op terugkijk. Bedankt Willem.”

Coen Jansen – Lead Mechanical Engineer @ Philips

“Willem helped me by coaching to see and handle things differently at work. This was really helpful for me and done in a pleasant way. In my view I achieved a lot in the 6 sessions we had.”

Miriam van Cleef-Van Schaik – Secretary @ Rabobank

“Wat een ontzettend leuke middag hebben wij met onze groep assistentes gehad, onder leiding van Willem! Willem is een super facilitator en fantastische inspirator. Na het volgen van een aantal workshops zitten wij nu in de borgingsfase van ons programma. Onze vraag aan Willem was: “Hoe houd je deze fase als groep levend en wat kunnen wij hier voor onszelf, maar zeker ook als groep uithalen?” Op een hele informele en natuurlijke wijze, door leuke vragen op individueel niveau en op groepsniveau te stellen en met de nodige portie humor, heeft Willem ons dit inzicht gegeven. Willem, dankzij jouw inspirerende manier van coachen, zijn er in de afgelopen periode mooie dingen en initiatieven ontstaan! Dank je wel.”