Spreker

Inspiratie

Als spreker maak ik van jouw bijeenkomst een inhoudelijk feestje. Tijdens een inspiratiesessie is het mijn missie om enthousiasme en plezier te creëren waardoor de groep open staat voor groei en ontwikkeling. Ik verleid deelnemers om te kijken waar hun grenzen liggen als het gaat over het delen van gedachten en gevoelens. Ik nodig ze uit en moedig ze aan om kwetsbaar te zijn en zie erop toe dat de anderen daar respectvol mee omgaan. Hierdoor ontstaat er een gezamenlijke ervaring hoe gemakkelijk en bevrijdend het eigenlijk is om meer van jezelf te laten zien. Zo kan er een verschuiving binnen de groep ontstaan. Dat kan een start zijn voor een proces van verbetering. Als dat zich doorzet, gaan de teamleden uiteindelijk met elkaar samenwerken als een goed geoliede machine. Verwachtingen en doelstellingen worden hiermee niet alleen gehaald; ze worden zelfs overtroffen. Op de lange termijn zullen hierdoor ook de relaties met de klanten verbeteren en intensiveren.

Willem van Boekel - Spreker

Interactie

Tijdens mijn presentatie is er veel ruimte voor interactie met het publiek. Het is mijn handelsmerk als spreker om de groepen te laten lachen om een grap of om wat er zich aandient. Want plezier zorgt voor ontspanning en dat verhoogt de bereidheid om te luisteren met aandacht en actief deel te nemen. Tijdens de sessies spreek ik in hoofdlijn over de thema’s (persoonlijk) leiderschap en verbinding. In mijn visie, zullen de medewerkerstevredenheid, de klanttevredenheid en de resultaten stijgen wanneer je als bedrijf met deze thema’s aan de slag gaat. Op verzoek geef ik ook andere workshops over afgeleide thema’s als feedback geven, veiligheid, omgaan met weerstand of duurzame inzetbaarheid

Humor

Ik neem de onderwerpen en aanwezige mensen uiterst serieus, maar zorg er wel voor dat de vrolijke sfeer binnen de groep behouden wordt. Hiermee creëer ik openheid en bereidheid om nieuwe wegen met elkaar te bewandelen en met elkaar verbonden te blijven. Want wanneer je als organisatie vooruit wilt, is het belangrijk om de onderlinge relaties tussen medewerkers te verdiepen en ze de kracht te tonen van je kwetsbaar naar elkaar durven opstellen. Na ruim 1100 keer voor zakelijke groepen te hebben gestaan als spreker, weet ik wat er voor nodig is om een gezelschap op de juiste toon aan te spreken. Met alles wat ik in me heb, laat ik alle neuzen dezelfde kant op wijzen. Hier help ik jouw organisatie graag mee.

Thema’s waarover ik spreek

Zullen we kennismaken?

Benieuwd hoe dat er precies uitziet? Of het nu gaat om een eenmalige inspiratiesessie voor een grotere groep en/of om een langduriger traject om de samenwerking te verbeteren. Ik denk graag met je mee. Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan via mail: info@willemvanboekel.nl of telefonisch: 06-29348889

Ook heb ik ruime ervaring als

Wat mijn klanten over mij als spreker zeggen

Yvonne de Jager – Directeur Integratie & Business Development @ Abovo Media:

“Wat was het een feestje om Willem op ons bedrijfsevenement als keynote speaker te hebben. Zijn verhaal was heel toegankelijk voor een breed publiek. En hoe lastig is het om in dat geval dan toch nog een opvallend verhaal te hebben. Een ieder kon er voor zichzelf iets uithalen. Hij zocht duidelijk de interactie met de zaal op. Hij heeft goed naar de briefing geluisterd en heeft op een krachtige en humorvolle manier zijn verhaal daarop aangepast. En daarnaast is hij gewoon prettig en flexibel in de omgang.”

Janneke Mulder – Event Organizer @ FaceTwo / BDO

“Wij hebben Willem gevraagd om de aftrap te geven voor een tweedaagse voor 100 accountants. Dat kan hij als geen ander. Door zijn humor, flair en aansprekendheid kwam het gezelschap los en werd de bereidheid om bij te dragen aanzienlijk groter. Zijn persoonlijke verhaal over verbinding werkt ontwapenend en geeft mooie handvatten om met elkaar de verdieping aan te gaan.”

Olga Walraven – Customer Journey Expert @ ING

“Willem is een echte entertainer en zet iedereen op een professionele manier aan het denken. Door de hoge fun-factor in het programma wordt de boodschap makkelijk geaccepteerd. Het beweegt mensen om een stapje verder te gaan in hun werk en in mogelijkheden te denken. Humor werkt!”