Presentator

Welke sfeer

Als presentator houd je de regie over de dag tijdens een bedrijfsevenement en zet je de door de opdrachtgever gewenste sfeer neer. Ik word bijvoorbeeld regelmatig gevraagd voor het presenteren van prijsuitreikingen. Zo heb ik eens de verkiezing van de bruidsfotograaf voor het jaar gepresenteerd waar ik interviews afnam met de winnaars. Daarnaast heb ik tweemaal de zangwedstrijd ’Sweet Sorrow Award’ mogen presenteren en heb ik in het Philips stadion in Eindhoven voor 400 salesmanagers de uitreiking van de vakprijzen in het supermarktwezen mogen doen.

Vis in het water

Met mijn achtergrond als acteur voel ik me helemaal thuis op een podium. Ik ben enthousiast en maak veel gebruik van ‘situationele humor.’ Ik maak grapjes over datgene wat er tussen mij en het publiek in de zaal ontstaat. Mijn grootste kwaliteit als presentator zit hem in het feit dat ik zaken terug kan brengen tot persoonlijke proporties. Ik maak het concreet en tastbaar, waardoor het publiek zich helemaal thuis voelt en graag meedoet.

Zullen we kennismaken?

Wil je vrijblijvend een keer sparren over wat ik kan betekenen voor jouw bijeenkomst? Neem contact op via mail: info@willemvanboekel.nl of telefonisch: 06-29348889.

Wat enthousiaste klanten over me zeggen

Gerdien Bos – Accountmanager @ Bruidmedia

“Willem! Een tikkeltje spannend vond ik het wel. Willem mocht namens Bruidmedia de prijsuitreiking leiden van de Bruidsfoto & Film Award 2018. Ca. 130 zenuwachtige mensen in de zaal, die natuurlijk allemaal graag een award wilden winnen. Jij voelde dat feilloos aan. Met je passie, enthousiasme en humor, was deze avond voor iedereen een feest. Willem, dank je wel!”

Georgette van de Water – Eventmanager @ Sweet SorrowAward

“Willem heeft dit jaar voor ons de finale van de zangwedstrijd Sweet Sorrow Award gepresenteerd. Willem is daarbij zeer vakkundig te werk gegaan, door van tevoren met ons een briefingsgesprek te hebben en daarbij gerichte vragen te stellen en mee te denken. Zijn manier van presenteren is heel natuurlijk en relaxt met humor die hij goed weet te doceren. Ook met onverwachte situaties weet Willem goed om te gaan, zodat niemand doorheeft dat iets anders verloopt dan gepland. Wij zetten onze samenwerking volgend jaar graag voort!”

Sarah Stiphout – Communicatieadviseur @ GBTL

Op zoek naar een professionele, humoristische verbinder voor jouw evenement? Bel Willem, dan ben je verzekerd!”