Verbinding

Willem van Boekel - Spreker-Verbinding

Vertrouwen op het gevoel van verbinding

Na het spreken en coachen bij talloze organisaties is mij opgevallen dat eigenlijk overal een strikt onderscheid wordt gemaakt tussen werk en privé. We zijn niet gewend om met anderen op het werk te delen waar we persoonlijk tegenaan lopen, behalve misschien met die ene naaste collega waar we ons zo vertrouwd bij voelen. In mijn visie is dit een achterhaald concept. Want hoe kun je nu goed functioneren op de werkvloer als er geen ruimte is voor jouw gedachten en gevoelens en je alleen maar inhoudelijk met elkaar over het werk praat? Ik heb hier een andere visie op. In deze tijden, waarin de ontwikkelingen zich elkaar in razend tempo opvolgen (kijk maar naar de grote bedrijven die bij bosjes omvallen), hebben we mensen nodig die volledig durven te vertrouwen op hun intuïtie. Die durven te zeggen waar het op staat, zodat er de tijdig aan de bel getrokken wordt voordat het misgaat. Mensen die hun gevoelens durven uitspreken naar elkaar op een verantwoordelijke en respectvolle manier.

Verbinding op verschillende niveaus

Als spreker laat ik een groep verbinding met elkaar maken op verschillende niveaus. Door mijzelf kwetsbaar op te stellen en mijn eigen levensverhaal te vertellen, laat ik ze zien hoe eenvoudig dat eigenlijk is. Ik spoor ze aan om dit vervolgens zelf te gaan doen, zelfs in een grote groep. Om ze te laten merken dat dit veilig en prettig is, ook op de werkvloer.
Willem van Boekel - Spreker - Verbinding

Zullen we kennismaken?

Benieuwd hoe dat er aan toe gaat? Wil je vrijblijvend een keer sparren over wat ik kan betekenen voor jouw bijeenkomst? Vraag een kennismakingsgesprek aan via mail: info@willemvanboekel.nl of telefonisch: 06-29348889

Wat enthousiaste klanten over me zeggen

Annemarie Groenewoud – Afdelingsmanager @ RVO Nederland

“Willem weet vol enthousiasme een groep vrij mee te nemen en combineert dit soepel met een inhoudelijke boodschap. Dit maakt dat menigeen zich herkent, positief aangesproken voelt of meedeint op het ritme van zijn verhaal. Humor is vanzelfsprekend de basis van dit alles. Kortom, een aanrader!”

Erik Kruis – Manager Online @ Omega Pharma

“Willem heeft ons als bedrijf op een heel makkelijke en natuurlijke manier in twee uur meegenomen van het topje van de ijsberg naar een heel open groep. Met simpele vragen wist hij ons allemaal te activeren en met veel humor steeds meer van onszelf te laten zien. Veel gelachen, veel geleerd, dat is ons bijgebleven. Willem, bedankt!”

Janneke Mulder – Event Organizer @ FaceTwo / BDO

“Wij hebben Willem gevraagd om de aftrap te geven voor een tweedaagse voor 100 accountants. Dat kan hij als geen ander. Door zijn humor, flair en aansprekendheid kwam het gezelschap los en werd de bereidheid om bij te dragen aanzienlijk groter. Zijn persoonlijke verhaal over verbinding werkt ontwapenend en geeft mooie handvatten om met elkaar de verdieping aan te gaan.”