Dagvoorzitter

Wat een dagvoorzitter doet

Iedereen die weleens een vergadering heeft voorgezeten, weet wat daar bij komt kijken: het bewaken van de inhoud, het overzien van de agenda en tijdsplanning en het in goede banen leiden van alle gesprekken. Als dagvoorzitter ben ik presentator, gastheer en moderator in één. Ik ben het aanspreekpunt voor publiek en sprekers, zorg ervoor dat de programmaonderdelen goed op elkaar aansluiten en stel de aanwezigen op hun gemak. Tijdens een debat zorg ik ervoor dat de discussie inhoudelijk blijft en dat de spreektijd evenredig wordt verdeeld. Daarnaast zorg ik ervoor dat er voldoende interactie is met het publiek als er een discussie wordt gevoerd.

Willem van Boekel - Debatleider Inspiratiedag
Willem van Boekel - Dagvoorzitter HealthValley

Personal touch

Als dagvoorzitter maak ik een heuse beleving van de bijeenkomst: met mijn scherpte, ervaring en vrolijke noot weet ik de energie in de groep vaak hoog te houden. Ik zorg ervoor dat de bijeenkomst op rolletjes verloopt en dat iedereen begrijpt wat er gezegd wordt, zodat opdrachtgever, sprekers en publiek met tevredenheid terug kunnen kijken op een zeer geslaagde dag.

Zullen we kennismaken?

Wil je vrijblijvend een keer sparren over wat ik kan betekenen voor jouw bijeenkomst? Neem contact op via mail: info@willemvanboekel.nl of telefonisch: 06-29348889.

Wat enthousiaste klanten over me zeggen

“Willem was dit jaar dagvoorzitter bij ons jaarlijkse For Partners Only event. Hij wist een losse sfeer te creëren met interactie met de bezoekers en daarnaast volle aandacht voor de inhoudelijke sprekers. Goed gedaan!”

Diane Delissen – Marketing Manager @ Coloplast

“Tijdens het Coloplast Stomazorg Symposium heb ik Willem leren kennen als een betrokken en enthousiaste dagvoorzitter. Hij weet het publiek te bereiken en gebruikt humor als verbindende factor. Willem zet een goede sfeer neer en voegt waarde toe aan zijn rol.”