Organisatie Advies

Organisatie advies nodig?

Om je bedrijf beter te laten functioneren en presteren, heb je een organisatieadviseur nodig. Die kan jouw organisatie advies geven over zaken als strategie, processen en personeelsbeleid. Ook ondersteunen ze jou bij de implementatie van de door hen geadviseerde oplossingen. In de afgelopen 15 jaar ben ik bij meer dan 1000 bedrijven te gast geweest als coach en spreker. Ik ben met hen in dialoog gegaan over de problematiek die er op dat moment speelde. Daardoor heb ik een schat aan ervaring opgedaan. 

Willem van Boekel - Organisatie Advies

Sociaal beleid geeft resultaat

Mijn kennis voor wat betreft organisatie advies richt zich vooral op het sociale beleid binnen de organisatie. Hoe je medewerkers optimaal kunt laten functioneren en samenwerken. Samen met de directie of HR-manager kijk ik als team- en management coach hoe we dit voor elkaar gaan krijgen, zodat de medewerkers hun talenten benutten en de doelstellingen van de organisatie worden behaald.

Zullen we kennismaken?

Wil je vrijblijvend een keer sparren over wat ik kan betekenen voor jouw organisatie? Neem contact op via mail: info@willemvanboekel.nl of telefonisch: 06-29348889.

Wat enthousiaste klanten over me zeggen

Jacqueline Hendriks – HR Manager @ Visma Connect BV

“Willem is voor Visma Connect betrokken geweest bij het cultuurprogramma. Hoe komen we van de oude cultuur naar een nieuwe cultuur? Willem heeft hier op geheel eigen wijze invulling aangegeven, door te spiegelen, te praten, met humor en door iedereen de ruimte te geven. Door de inzet van Willem hebben we de oude cultuur achter ons gelaten, waarbij we de goede elementen behouden hebben. Het is zeer prettig samenwerken met Willem. Zijn open houding en enthousiasme werken aanstekelijk. Willem, dank je wel voor al je hulp!”

Joost van Bommel – Algemeen Directeur @ SMC Group

“Gezamenlijk met Willem onze HEI-dag weer nieuw leven ingeblazen. Ondanks het “losse” programma heeft Willem deze dag goed geleid zonder een eigen stempel op deze dag te drukken. Met af en toe een serieuze noot maar zeker ook met humor heeft Willem absoluut bijgedragen aan een succesvolle dag. Wat zeker is is dat Willem de Hei-dag van 2017 wederom in goede banen mag gaan leiden. Willem, nogmaals dank, mede namens het gehele team van SMC Consultancy BV”

Robert van Buseck – Owner @ Olijslager Groep
“Willem heeft PKBN begeleid in een mini re-invention traject. Zoek je een bevlogen, humorvolle doch zakelijke begeleider die veel oog heeft voor de mensen en de interactie tussen mensen, dan heb je aan Willem een goeie!”