Netwerken

Netwerken werkt

Netwerken wordt steeds belangrijker. Want als je een goede netwerker bent, ben je in staat om oprecht connectie te maken met anderen en weet je exact welke vragen je kunt stellen die voor jou relevant zijn. Kent je gesprekspartner wellicht iemand die jou verder kan helpen? Heeft de ander misschien een mogelijke opdracht voor je? Van ieder mens kun je iets leren. Wanneer jij oprechte interesse toont in de ander, win je hun vertrouwen en zullen ze graag iets voor jou willen doen. Ik weet nog goed dat ik zelf vroeger een behoorlijke hekel had aan netwerken. Als ZZP-er ging ik wel eens naar netwerkbijeenkomsten toe en keek dan vooral de kat uit de boom. Die avonden leverden mij toen natuurlijk niks op. Ook toen ik als spreker werkte bij ‘Omdenken’ moest ik na afloop van een sessie altijd ‘naar de borrel’ met de klant.

Willem van Boekel - Spreker-netwerken
Netwerkborrel

Het zijn net mensen

Daar stond ik dan tussen deftige heren in pak en ik had geen idee wat ik moest zeggen. Gelukkig merkte ik later dat netwerken ook heel leuk kan zijn en leerde ik dat we als mens allemaal overeenkomsten hebben. Eigenlijk is het helemaal niet zo moeilijk om de verbinding met anderen aan te gaan. Als spreker laat ik daarom een groep relaties verbinding met elkaar maken op verschillende niveaus. Op een manier die ontwapenend is en veel energie geeft. Tegelijkertijd leert de groep elkaar heel snel kennen en weten ze gelijk wie er voor hen een interessante match kan zijn. Ik faciliteer dus het contactproces en begeleid de groep bij het maken van duidelijke afspraken met elkaar.

Zullen we kennismaken?

Benieuwd hoe dat er aan toe gaat? Wil je vrijblijvend een keer sparren over wat ik kan betekenen voor jouw bijeenkomst? Neem contact op via mail: info@willemvanboekel.nl of telefonisch: 06-29348889.

Wat enthousiaste klanten over me zeggen

Jan Loeffen – Pediatric Oncologist @ Maxima Centrum

“Willem kreeg 40 leden van een herensocieteit gemakkelijk in beweging. Op een humoristische, interactieve wijze zette hij de club aan het denken met focus op verbinding en delen. Willem is top. Ik beveel hem van harte aan! Bij ons komt hij in januari weer terug!”

Robert van Buseck – Owner @ Olijslager Groep

“Willem heeft PKBN begeleid in een mini re-invention  traject. Zoek je een bevlogen, humorvolle doch  zakelijke begeleider die veel oog heeft voor de  mensen en de interactie tussen mensen, dan heb je  aan Willem een goeie!”

Olga Walraven – Customer Journey Expert ai @ ING

“Willem is een echte entertainer en zet iedereen op een professionele manier aan het denken. Door de hoge fun-factor in het programma wordt de boodschap makkelijk geaccepteerd. Het beweegt mensen om een stapje verder te gaan in hun werk en in mogelijkheden te denken. Humor werkt!”