Persoonlijk Leiderschap Ontwikkelen

Wie stuurt er?

Als het gaat over persoonlijk leiderschap ontwikkelen, gaat het over de vraag in hoeverre jij jezelf kunt leiden. Ben je in staat om te doen wat nodig is om jouw doelen te bereiken? Of merk je dat je weinig overzicht hebt, dat er teveel klussen door elkaar lopen en dat je teveel bezig bent met randzaken? Als je niet in staat bent om te doen wat nodig is, is het zaak om helder te krijgen wat jou blokkeert. Vaak zijn dit aangeleerde innerlijke overtuigingen of onbewust ingesleten gewoontes. Door hier met verwondering en nieuwsgierigheid naar te kijken kan duidelijk worden wat jou tegenhoudt. Vervolgens kun je stappen gaan zetten om nieuw gedrag of een nieuwe manier van denken aan te leren en daarmee persoonlijk leiderschap ontwikkelen.

Willem van Boekel - Spreker-Persoonlijk-Leiderschap-Ontwikkelen
Willem van Boekel - Persoonlijk Leiderschap Ontwikkelen

Stappen zetten op de ladder

Ik zie persoonlijke ontwikkeling als een ladder. Jij staat met jouw ontwikkeling ergens op die ladder. Vanaf de plek waar jij staat kun je een stap zetten naar een volgende trede. Dat is persoonlijke groei. Als coach is het mijn grootste passie om medewerkers en leidinggevenden met een groeivraag binnen een organisatie te begeleiden.Samen met jou krijg ik helder wat je vraag precies is en wat er voor nodig is om die volgende stap op de ladder te kunnen zetten. Ik kan goed luisteren en neem geen genoegen met vaagheden. Doordat ik zelf heel veel stappen heb mogen zetten op het vlak van persoonlijk leiderschap en behoorlijk onderaan de ladder ben begonnen, kan ik me op elk niveau en in iedere persoon inleven. Ik ben erg praktijkgericht en geef je opdrachten tussen de sessies door. Indien nodig ben ik streng, maar altijd respectvol en sterk gericht op resultaat. Ik wil dat jij aan het eind van de sessie het gevoel hebt dat je echt een stap vooruit hebt kunnen zetten in je persoonlijke ontwikkeling.

Zullen we kennismaken?

Benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan via mail: info@willemvanboekel.nl of telefonisch: 06-29348889.

Wat enthousiaste klanten over me zeggen

Jeroen Schaub – Teammanager @ Aventus

“Willem heeft de studiedag van de sector Techniek en Mobiel van ROC Aventus te Apeldoorn geopend. Thema was kennismaken en kennisdelen. De vraag aan Willem was of hij de collega’s een prikkel kon geven in het samenwerken en samen leren. Zijn opening heeft opgeleverd dat iedereen met de juiste energie aan de rest van het programma is begonnen. Door collega’s te betrekken met humor en prikkelende vragen en ze daarmee handvatten te geven over het zoeken van verbinding, stonden de meeste collega’s in de JA-stand. Dit leverde veel nieuwe contacten op en hele waardevolle ideeën om het onderwijs te vernieuwen.”

Arina Rengelink – Marketing & Com. Manager @ Laudame Financials 

“LEER, VERANDER, VERBETER Dat was het thema van de tweede Laudame Financials Leerdag. Eén van de sprekers was Willem van Boekel die ons in een uitermate vermakelijk uur meenam in de wereld van het anders denken. Van interessante voorbeelden tot hilarische oefeningen en van goede gesprekken met collega’s tot lachen om de ‘slechtste slagzin van de dag’. Het enthousiasme van Willem was aanstekelijk en na een uur liep iedereen met een grote glimlach de ruimte weer uit. Een aanrader!”

Marloes Janssen – Trainer & Consultant @ Mans Open Mind Management

“Een luchtige en spannende training presentatie vaardigheden voor een groep jonge professionals waarbij er ruimte was om met en van elkaar te leren met oog voor individuele leerdoelen. De persoonlijke en toegankelijke stijl van Willem zorgde voor een sfeer waarin er veel is geoefend, geleerd en gelachen.”