Netwerk Versterken

Vertrouwelijke relaties in een netwerkgroep

Netwerkgroepen zijn ervoor bedoeld om zowel zakelijke als vriendschappelijke relaties met elkaar te onderhouden. Regelmatig komen de leden van zo’n netwerkgroep bijeen om elkaar te ontmoeten en beter te leren kennen. Wanneer er voldoende onderling vertrouwen is, zullen er samenwerkingen ontstaan of word je door de ander aanbevolen aan een externe partij die jouw vaardigheden goed kan gebruiken. Helaas draagt het programma van zo’n netwerkbijeenkomst niet altijd bij aan onderlinge verbondenheid en blijft het vaak bij oppervlakkige gesprekken.
Willem van Boekel Spreker-Netwerk-versterken
Willem van Boekel - Spreker Netwerk Versterken

Hilarisch en vriendschappelijk

Gelukkig kan het ook anders. Ik neem jouw netwerkgroep een avond lang mee op een hilarische reis langs de verschillende niveaus waarop je verbinding kunt maken. Het veilige, rationele en oppervlakkige niveau 1 is een niveau waar veel medewerkers zich prettig bij voelen. Ook op het feitelijke niveau 2 voelen we ons nog senang. De grootste stap die ik een team vaak laat maken is van niveau 2 naar niveau 3. Op niveau 3 gaat het over je binnenwereld. Waar word je blij van? Waar maak je je zorgen over? Wat houd je bezig? enzovoort. Ook gevoelsreflecties worden gedeeld. Op niveau 4 zit je als je daadwerkelijk emotioneel bent. En op niveau 5 hebben we het over onze innerlijke overtuigingen. Over wat ons drijft en wat ons tegenhoudt. Door een combinatie van spel dat is toegespitst op de niveau’s van verbinding en ontboezemende verhalen, ontstaat er een vrolijke sfeer van gemoedelijkheid waarin de leden van de netwerkgroep een stuk meer van zichzelf durven te laten zien dan wat ze gewend zijn. Zo ontstaat er vertrouwen en een verdieping van de relatie die je met elkaar hebt en word het netwerk versterkt.

Zullen we kennismaken?

Benieuwd hoe dat er aan toe gaat? Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan via mail: info@willemvanboekel.nl of telefonisch: 06-29348889

Wat enthousiaste klanten over me zeggen

Jan Loeffen – Pediatric Oncologist @ Maxima Centrum

“Willem kreeg 40 leden van een herensocieteit gemakkelijk in beweging. Op een humoristische, interactieve wijze zette hij de club aan het denken met focus op verbinding en delen. Willem is top. Ik beveel hem van harte aan! Bij ons komt hij in januari weer terug!”

Robert van Buseck – Owner @ Olijslager Groep

“Willem heeft PKBN begeleid in een mini re-invention  traject. Zoek je een bevlogen, humorvolle doch  zakelijke begeleider die veel oog heeft voor de  mensen en de interactie tussen mensen, dan heb je  aan Willem een goeie!”

Olga Walraven – Customer Journey Expert ai @ ING

“Willem is een echte entertainer en zet iedereen op een professionele manier aan het denken. Door de hoge fun-factor in het programma wordt de boodschap makkelijk geaccepteerd. Het beweegt mensen om een stapje verder te gaan in hun werk en in mogelijkheden te denken. Humor werkt!”